Nog maar 4 weken!!!

Bijna is het zover!!!

Over 4 weken lopen Jelko en Erik over de Champs-Elysees, langs de Eiffeltoren en over de Seine. Deze marathon is de Kick-off om geld in te zamelen voor Stichting Teun. Het leven met een spierziekte is namelijk elke dag topsport. Door te trainen en te leven voor deze 42 km, voelen wij ons een beetje topsporter, maar is uiteraard niet te vergelijken.

Wij hebben de marathon van Parijs ook niet voor niets uitgekozen. In Parijs woont en werkt de grootste specialist die wij kennen op het gebied van Emery Dreifuss. 2 jaar geleden zijn we daar voor het eerst met Teun geweest en dit jaar gaan we weer. De vrijdag voordat wij de marathon gaan lopen, mogen we weer langs komen bij deze arts. We hopen daar van haar nieuwe ontwikkelingen te horen over lopende onderzoeken, bijeenkomsten en visies op revalidatie, behandeling en controle.

In de periode na de marathon zullen er meer acties gaan komen om daadwerkelijk geld in te zamelen. Elke euro is welkom en we hopen met het lopen van de marathon van Parijs hiermee een goede start te maken.

Dus wil je sponsoren, of wil je zelf een actie opzetten? Kijk op de site voor meer info!